Meditatsiooni kursus


Kui ma kutsun sind mediteerima ja ütlen, et see teeb sulle head, siis mida ma sellega mõtlen? Mis on meditatsioon? Mida kujutab meditatiivsus?
See on selline olemine, mis on kerge ja õhuline. Probleeme pole, tasane rõõm on.
Kui õnn on kett-karussellil keerlemise moodi, siis rõõm on vaikne omaette muhelus, mis ei pane pead pöörlema, ega jalgu taaruma.
Rõõm ei vii tasakaalust välja. Selles olemises tekib selgust. Eri asjus.
Selles seisundis on uued teadasaamised võimalikud.
Mõistmine ja kaastunne. Tolerants tekitab rahu sinu ja maailma vahele. Enda sees samuti.
Kõik on loomulik ning lihtne. Üksinda olla on hea. Teistega koos samuti.
Kõik mida teed, omab väärtust su südames. Sealt edasi saab minna veelgi….
Kutsun sind meditatsioonikursusele. Kogema.
Teistsugust ja head.


ÜLDINFO
Meditatsioonikursused toimuvad aastaringselt ja on mõeldud toetama igaühe isiklikku meditatsiooniteed. Kursustel tehakse üheskoos läbi erinevaid tehnikaid ja meditatsioone ning soovi korral jagatakse omavahel saadud kogemusi, leitakse vastuseid tekkinud küsimustele. Kursustel saab rääkida ka neist asjadest, mis aitavad paremini mõista kogu seda teed, iseennast jne. Just seepärast korraldabki kool  aeg.-ajalt meditatsioonikursuseid.


grupitreeningudKes soovib aga kogeda suuremat selgust ja iseenda ehedamat olemust, ning tahab liikuda püsivama tasakaalu poole, sellele ei piisa aeg-ajalt toimuvaist meditatsioonikursustest, vaid neil on vajalik mediteerida regulaarselt, iganädalaselt või parem veel – igapäevaselt. Mida rohkem mediteeritakse – kogetakse, seda vähemaks jääb küsimusi.

Kõigil on võimalik osaleda ka iganädalastel meditatsioonidel, mida korraldavad Eesti Meditatsiooni Kool ja OSHO Meditatsiooni Keskus Tallinnas Meditatsioonides saavad osaleda kõik ja just endale sobival ajal.
Sama on ka meditatsioonikursustega: osaleda saavad kõik: kursused ei eelda eelnevat osalust või meditatsioonide alast eelnevat kogemust ega teadmist. Liituda on võimalik just siis, kui on tekkinud selline äratundmine või soov.
Meditatsioonikursus ja meditatsioonid aitavad vabaneda pingetel ja stressil.
Tekib uutmoodi mõstmine ja enesetunnetus, hakatakse avastama endas vaikust, tasakaalu, elurõõmu ning intuitsiooni.

SIHTGRUPP
Meditatsioonikursus on mõeldud:
– neile, kes on huvitatud isiklikust arengust, tahavad teha muudatusi oma elus, leida iseendas tasakaalu, arendada oma intuitsiooni jm;

– individuaalseansside juhendajatele, kes soovivad juurde õppida müstikute tarkusi ning tehnikaid – lihtsaid kuid väga efektiivseid „töövahendeid”;
– erinevate gruppide (jooga, tantra, meditatsioon, hingamistehnika jm grupid), kes soovivad oma professionaalsuse tõstmiseks saada juurde lisateadmisi ja tehnikaid.

KONTAKT:
meditatsioonikool@gmail.com
tel: 5666 0348

JUHENDAJA
Chandini Sarita
sertifitseeritud juhendaja (OIMC, 2014)

Eesti Meditatsiooni Koolist, mediteerimisest ja osalejate kogemustest saad vaatata Tallinna TV saadetest: 

Tallinna TV: Meditatsioonid, laagrid, Eesti Meditatsiooni kool

Eesti Meditatsiooni Kool, meditatsioon ja õpe, kogemuslood