OSHO AKTIIVSED MEDITATSIOONID®, ruumis ja onlines

OSHO aktiivsete meditatsioonidega® suureneb Su kindlustunne, hirmud ning ärevus aga hakkavad  vähenema. Tänapäeva ühiskonnas on seda väga vaja.
Need meditatsioonid on loodud just tänapäeva inimese jaoks, kellel on väga kiire elutempo, mis kurnab, teeb rahutuks ja ärevaks oma tuleviku osas ja millega kaasneb stress. Selline pingeline igapäevaelu loob emotsionaalset tasakaalutust, killustatust ja inimene kaugeneb iseendast üha rohkem…
*
Iga meditatsioon toimetab Sinuga erinevalt – mõni häälestab Su konfliktsed osad ja harmoniseerub Su kogu olemuse, teine vabastab Sind ärevusest ning stressit, kolmas äratab energia Su kehas ning arendab kolmandat silma…
*
Mida varem tunned ära oma kurnatuse, hirmud, emotsionaalsed pinged ning hakkad õigeid tehnikaid nende vabastamiseks kasutama, seda kiiremad on tulemused ning kergemini tekivad ka muutused Su ellu.

Elu saab jälle särada, Sina samuti!

JUHENDAJA
Kati on rahvusvaheliselt sertifitseeritud meditatsioonijuht, kel on 8 aastat isiklikke kogemusi OSHO aktiivsete meditatsioonidega. Kati on juhendanud meditatsioonigrupe nii ruumis kui onlines, sh 21 päevaseid OSHO Dünaamilise meditatsiooni gruppe.
*
Ta on ainuke meditatsioonijuht, kes on lisaks spetsialiseerinud ka just noortele inimestele (alates 16 a) kes soovivad mediteerida, sest teine noor inimene oma eeskujuga on parim julgustaja.
Meditatsioonid on noorte jaosk eriti head koolistressi korral, mis tekib hinnangute, võrdluste, võistleva õhkkonna või liigse pingutuse tagajärjel. Meditatsioonid on aitavad toime tulla pingelistel perioodidel (eksamid ja eksamite järgne aeg, kui meeled ja keha on stressis ning väsinud), aga on ka suurepärased “aitajad” iseenda paremaks tunnetamiseks – et mida ma tahan elus teha, kuhu minna õppima jne. Inimene saab parema kontakti iseendaga – tunneb selgemalt ära oma tee.

Info ja registreerumine:
meditatsioonikool@gmail.com